aan de nieuwe voordeur
Levensgenieters

Over ons

Wij zijn Ben en Veerle en wij zijn een avontuurlijk koppel uit Lier. We zijn actieve levensgenieters en we zijn allebei graag in de buitenlucht. Tuinieren, wandelen en fietsen vinden we fantastisch. Zo fietsen we beiden in een wielertoeristenclub, maar gaan we ook graag op reis met onze trekkingfiets. Met de tent en alle benodigdheden op de fiets trokken we zo al door de Spaanse Pyreneeën, reden we van Tallinn naar Minsk en trokken we door de Provence.

Oase van rust

De vakantiewoning

We kochten samen een oude boerderij uit 1912 die wel wat liefde kon gebruiken. Na het renoveren van onze eigen woning en het afbouwen van onze zaak, begonnen we zo’n 7 jaar geleden met de verbouwing van de voormalige hooizolder. Hieruit kwam Op bezoek bij Pallieter, onze grootste vakantiewoning. Na een geslaagd eerst jaar vol leuke ontmoetingen en ervaringen, besloten we dan om het tweede deel ook te renoveren naar een moderne vakantiewoning. De schapenstal werd een iets kleinere vakantiewoning, maar minstens even gezellig. Daarnaast hebben we een grote tuin die we ook graag delen met onze gasten! 

43740008

Wees welkom

We verwelkomen je hier dus graag met een praatje en een heleboel leuke tips om de buurt te verkennen. We vinden het geweldig om anderen Lier en de nabije omgeving te laten ontdekken, maar ook voor andere steden zijn we de ideale uitvalsbasis. Wist je trouwens dat je vanuit Klavertje Lier leuke geocache-uitstapjes kan maken? Ken je geocachen (nog) niet? Dan legt Veerle je het graag uit!

Tot snel! 

Ben en Veerle